Mirabiliss Poliklinika, Niš - Website logo

Poliklinika Mirabiliss, Niš - Instagram
Mirabiliss Poliklinika, Niš - Facebook


  Podizanje dojki

  Na izgled ženskih grudi tokom vremena utiču sila gravitacije, trudnoća i dojenje.

  Zbog gubitka elastičnosti kože dojke menjaju svoj izgled i čvrstoću počnu da se spuštaju.

  Podizanje grudi je hirurška se dojkama daje nov izgled, čvrstoća i položaj. U pojedinim slučajevima moguće je da se podizanje grudi radi kombinovano sa ugradnjom implatata kako bi se povećao volumen grudi.

  Na konsultacijama u Poliklinici Mirabiliss svaka pacijentkinja biva podvrgnuta pažljivom pregledu lekara specijaliste plastične i rekonstruktivne hirurgije i dobija savet u vezi odgovarajućih rešenje za njen slučaj. Rade se vrlo detaljna merenje grudnog koša i grudi radi dobre procene i adekvatnog savetovanja.

  Pacijentkinja treba da upozna lekara sa svojim zdravstvenim stanjem, eventualnom konzumacijom lekova i nameri o držanju dijete. Moguće je da tokom dijete i gubitka kilograma, dodje i do smanjenja grudi.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Podizanje grudi 02

  Pre intervencije sporvode se odgovarajući lekarski pregledi i laboratorijske analize koje su nužne u procesu pripreme pacijentkinje za intervenciju. Poželjno je prestati sa pušenjem i konzumiranjem lekova ili suplemenata koji utiču na koagulaciju krvi.

  U postintervencijskom periodu moguć je osećaj bolova i oticanja. Oporavak pacijentkinja nakon intervencije se pažljivo prati u Poliklinici Mirabiliss tokom redovnih kontrolnih pregleda. Neposredno nakon intervencije, pregledi se u zavisnosti od stanja pacijentkinje, obavljaju na dva dana, a kako oporavak napreduje, u dogovoru sa lekarom, pregledi se obavljaju na četiri, pa na sedam dana do potpunog oporavka.

  Kompresivni grudnjak se nosi 4 do 6 nedelja u zavisnosti od veličine grudi i tehnike koja je korišćena pri intervenciji. Pacijent se vraća normalnim aktivnostima u periodu dve do tri nedelje, a posle pet nedelja se može vratiti treninzima.

  Galerija

  Pre

  Poliklinika Mirabiliss, Niš - Plastična hirurgija - Podizanje grudi - Pre 01

  Posle

  Poliklinika Mirabiliss, Niš - Plastična hirurgija - Smanjenje grudi kod muškaraca - Posle 01