Mirabiliss Poliklinika, Niš - Website logo

Poliklinika Mirabiliss, Niš - Instagram
Mirabiliss Poliklinika, Niš - Facebook


  Estetska hirurgija - Lice

  Poliklinika Mirabiliss
  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Plastična hirurgija - Korekcija očnih kapaka
  Korekcija očnih kapaka

  Blefaroplastika uklanja neželjeni višak kože i masnog tkiva, spuštene kapke, preterano izražene nabore oko očiju iz funkcionalnih i estetskih razloga.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Plastična hirurgija - Korekcija ušiju
  Korekcija ušiju

  Korekcija ušiju je intervencija kojom se koriguje položaj i oblik ušnih školjki koje su suviše istaknute i odvojene od glave (klempave uši).

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Plastična hirurgija - Korekcija vrha nosa
  Korekcija nosa

  Korekcija nosa, poznata kao i rinoplastika je zahvat kojim se rešavaju estetski i funkcionalni problemi nosa poput izbočene nosne pregrade, grbavog nosa ili devijacije septuma.

  Estetska hirurgija - Telo

  Poliklinika Mirabiliss
  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Povećanje grudi 10
  Povećanje grudi

  Povećanje dojki ili augmentacija, značajno poboljšava izgled ženskih grudi. Ovo je jedan od najpopularnijih zahvata u estetskoj hirurgiji i izvodi se u cilju uvećanja malih dojki.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Korekcija asimetrije dojki 05
  Korekcija asimetrije grudi

  Predstavlja intervenciju kojom se koriguju razlike u veličini, izgledu i položaju dojki, radi postizanja simetrije. U zavisnosti od stepena razlike izmedju dojki i od vrste deformiteta, postoji nekoliko metoda korigovanja.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Smanjenje grudi 02
  Podizanje grudi

  Podizanje grudi je hirurška se dojkama daje nov izgled, čvrstoća i položaj. U pojedinim slučajevima moguće je da se podizanje grudi radi kombinovano sa ugradnjom implatata kako bi se povećao volumen grudi.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Smanjenje grudi 08
  Smanjenje grudi

  Intervencija smanjenja grudi je zahvat koji se radi iz funkcionalnih i estetskih razloga. Osobe sa velikim grudima često trpe bolove u leđima, otežano se kreću, ređe se bave sportom i imaju upale kože ispod dojki.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Estetska medicina - Ginekomastija
  Smanjenje grudi kod muškaraca

  Ginekomastija ili uvećanje muških grudi nije redak fenomen. Svaki treći muškarac do 40. godine svaki drugi preko 50. godine života ima manje ili više izražen problem

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Zatezanje stomaka
  Zatezanje stomaka

  Abdominoplastika je operacija koja za cilj ima uklanjanje viška kože i masti u predelu stomaka koji se najčešće javljaju kod osoba koje su izgubile veliku količinu kilograma ili žena nakon više porođaja.

  Estetska medicina i antiejdžing

  Poliklinika Mirabiliss
  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Fileri 08
  Fileri

  Hijalurosnki fileri su postali zlatni standard kada je reč o popunjavanju bora lica. Najbolja karakteristika dermalnih filera je što sadrže hijaluronsku kiselinu koja je prirodna supstanca i osnovna komponenta naše kože.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Estetska medicina - Anti-aging - Botox
  Botox

  Aplikovanjem botoksa u malim dozama u specifične mišiće sprečava se njihova kontrakcija, čime se onemogućava nastajanje bora gde su najizraženije i ublažavaju se već postojeće.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Estetska medicina - Anti-aging - Mezoniti
  Mezoniti

  Metoda 3D mezoniti je inovativni sistem postavljanja elastičnih niti u sve nivoe kože i u svim pravcima. Prednost 3D mezoniti je što se nakon tretmana dobija prirodan izgled.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Estetska medicina - Anti-aging - Mezoterapija
  Mezoterapija

  Predstavlja metodu kojom se, pomoću igle, u gornje slojeve kože aplikuju revitalizirajući sastojci. Time se omogućava unošenje aktivnih sastojaka u dublje delove kože, gde su oni najdelotvorniji.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - PRP tretman 05
  PRP - Platelet Rich Plasma

  PRP terapija podmlađivanja matičnim ćelijama koristi moć lečenja koju imaju trombociti i faktori rasta koji stimulišu reakciju matičnih ćelija i pomažu stvaranju kolagena koji usporava i poništava znakove starenja.

  Hirurgija tumora kože i mekih tkiva

  Poliklinika Mirabiliss
  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Mladeži 08
  Mladeži

  Mladeži su uobičajene i normalne promene na koži. Nastaju udruživanjem klastera pigmentnih ćelija i obično pojavljuju u detinjstvu i adolescenciji. Većina ljudi ima 10 do 45 mladeža.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Papilomi HPV 08
  Papilomi

  HPV infekcije mogu da izazovu bradavice na različitim delovima tela. Na primer, neke vrste HPV infekcija uzrokuju bradavice na licu i vratu, dok su neke odgovorne za bradavice koje se javljaju na genitalijama.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Dermatofibrom 01
  Dermatofibromi

  Dermatofibromi najčešće ne daju nikakve kliničke manifestacije i predstavljaju samo estetski nedostatak kod pacijenta, ali kod malog broja pacijenata mogu da svrbe, ili bole, ali i da zakače garderobu.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Lipomi 04
  Lipomi

  Aterom je dobroćudna izraslina kože i potkožnog tkiva koja nastaje pojačanim lučenjem lojne žlezde i formiranjem kapsule oko navedenog masnog sadržaja.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Keratoze 04
  Keratoze

  Seboroične keratoze su najčešće bezopasni tumori kože koji se javljaju kod starije populacije, ali se mogu javiti i kod mlađih osoba. Seboroična keratoza se više javlja kod ženske populacije.

  Hirurgija šake

  Poliklinika Mirabiliss
  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Sindrom karpalnog kanala 01
  Sindrom karpalnog kanala

  Sindrom karpalnog kanala nastaje pojavom pritiska na središnji živac u području karpalnog kanala. Manifestuje se bolovima, smanjenjem osećaja prstiju i šake, javlja se osećaj trnjenja i peckanja.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Trigger finger 03
  Škljocavi prst

  Trigger finger ili škljocavi prst je stanje kada se prst nakon savijanja ukoči i može se ispraviti uz veliki napor ili uz pomoć druge ruke, a pri tom postupku ispravljanje se čuje zvuk „škljoc”.