Mirabiliss Poliklinika, Niš - Website logo

Poliklinika Mirabiliss, Niš - Instagram
Mirabiliss Poliklinika, Niš - Facebook


  Mezoterapija

  Predstavlja metodu kojom se, pomoću igle, u gornje slojeve kože aplikuju revitalizirajući sastojci. Time se omogućava unošenje aktivnih sastojaka u dublje delove kože, gde su oni najdelotvorniji.

  Terapija je vrlo individualna.

  Zavisno od stanja kože apliciraju se hijaluronska kiselina, vitamini, minerali i antioksidativna sredstva, koji podstiču fibroblaste na produkciju kolagena i elastina.
  Mezoterapija se provodi u više navrata prema određenom protokolu. Mezoterapijski kokteli svojim posebno odabranim formulama deluju na rešavanje različitih probleme kože.

  U osnovi, ovi kokteli stimulišu dermis, pružaju idealan hidrobalans i biorevitalizuju kožu.

  Biorevitalizacijom se koža hidrira, njena struktura se obnavlja čime se ostvaruje moćno antioksidativno delovanje.

  Ako želite biti sigurni u zahvat, savjetujemo vam tretman mezoterapije koji izvodi samo lekar koji je prošao stručnu obuku.

  Veliku opasnost čini primena lažnih i nedozvoljenih proizvoda i preparata zbog čega se savjetuje korišćenje proizvoda samo renomiranih proizvođača.

  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Mezoterapija 01
  Mirabiliss Poliklinika, Niš - Mezoterapija 02
  • Mezoterapiju treba započeti već u kasnim dvadesetim godinama života radi podmladjivanja lica i prevencije starenja.
  • Mezoterapija daje dobre rezultate kod osoba sa suvom kožom, osoba kod kojih su izraženi znaci fotostarenja i osoba sa zrelijok kožom.
  • Mezoterapija se ne primenjuje kod trudnica i dojilja ,osoba koje boluju od autoimunih bolesti i osoba koje imaju aktivan herpes ili druge zarazne bolesti kože.
  • Ne preporučuje se izlaganje suncu i veštačkim izvorima UV zračenja nakon mezoterapije.

  Poliklinika Mirabiliss svojim pacijentima nudi i mezoterapiju za tretiranje kose i vlasišta.

  Ovaj tretman namenjen je osobama koje zbog hormonalnog poremećaja ili genetike gube kosu. Tretman je idealan za oslabljenu, oštećenu i umornu kosu, za masnu kosu ili za vlasište sklono seboreji i peruti.

  Nakon samo nekoliko tretmana vlasište će biti duboko nahranjeno i hidrirano, perut trajno uklonjena, gubitak kose znatno usporen, a folikul dlake obnovljen i ojačan.
  Zahvaljujući vitaminima B grupe, koji pojačavaju obnavljanje folikula dlake, ovaj tretman pojačava rast kose.